ObavijestiObavijesti - preddiplomski

Poziv na sudjelovanje u projektu “Suvremena metoda rada – pedagoška radionica”

Klub studenata pedagogije poziva vas na sudjelovanje u našem novom projektu „Suvremena metoda rada – pedagoška radionica“.

Riječ je o projektu namijenjenom studentima i mladima pedagoških i srodnih struka s ciljem razvoja kompetencija za pripremu, provedbu i evaluaciju pedagoške radionice u svom budućem radu. Sudionici će proći dvodnevni seminar na kojem će saznati više o teorijskim konceptima i praksama pedagoške radionice, a zatim će u timovima osmišljavati, provesti i evaluirati vlastitu pedagošku radionicu. Projekt završava evaluacijom cjelokupnog projekta od strane sudionika, podjelom potvrda o sudjelovanju te zbornika projekta.

Projekt je nastao od strane Kluba studenata pedagogije Filozofskog fakulteta u Zagrebu, a financiran je od strane Studentskog centra u Zagrebu. Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti i mladi pedagoških i srodnih struka sa svih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu.

Broj sudionika je ograničen, a prijave su otvorene do 15.3.2023.!

Prijaviti se možete ispunjavanjem prijavnog obrasca: https://forms.gle/eDzFCWsiy3XGgqgXA.

Prvi dio projekta održat će se u petak 31.3.2023. u popodnevnim satima i subotu 1.4.2023. u prijepodnevnim satima u prostorima Filozofskog fakulteta u Zagrebu o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Travanj i svibanj namijenjeni su radu u timovima te provođenju osmišljenih radionica u dogovorenim terminima. U subotu 24.6.2023. održat će se završno druženje, provesti evaluacija i podjela potvrda te zbornika svim sudionicima.

Za sva pitanja i nejasnoće možete se javiti na mail kspfilozofskifakultet@gmail.com!

Veselimo se zajedničkom učenju i druženju!

 

Voditeljice projekta:

Tamara Škrinjar, predsjednica Kluba

Karmen Kovačević, projektni menadžer Kluba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *