Obavijesti

Poziv na znanstveno-stručni skup „Pedagoška pletenica – umrežavanjem do osnaživanja“

Klub studenata pedagogije Filozofskog fakulteta u Zagrebu organizira znanstveno-stručni skup „Pedagoška pletenica – umrežavanjem do osnaživanja“ koji će se održati 24. i 25. studenoga 2023. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te vas sve poziva da nam se pridružite!

Znanstveno-stručni skup „Pedagoška pletenica – umrežavanjem do osnaživanja“ zamišljen je kao mjesto okupljanja i povezivanja studenata pedagogije, pedagoga istraživača i znanstvenika te nam je cilj promicati pedagogiju kao struku te umrežiti studente, stručnjake i znanstvenike pedagogije Republike Hrvatske.

Pridružiti nam se u skupu možete kao aktivni ili pasivni sudionik prijavom putem poveznice OVDJE. Kao aktivni sudionik, skupu možete doprinijeti vlastitim radovima u formi izlaganja i prezentacije znanstveno-istraživačkog rada, umjetničkog rada ili interaktivnog rada odnosno pedagoške radionice. Prijava aktivnog sudjelovanja zahtjeva prilaganje sažetka vašeg rada. Upute i pomoć u pisanju sažetaka radova možete pronaći OVDJE.

Prijave traju do 25. rujna 2023. godine te je broj sudionika ograničen! Također, određenom broju sudionika bit će osiguran topli obrok i smještaj.

Za sve nedoumice i pitanja možete nam se javiti putem e-maila kspfilozofskifakultet@gmail.com te ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Veselimo se Vašim prijavama i suradnji!